banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÜNAL BAHTİYAR YOKUŞU RESTORASYONUNU İNCELEDİ

Burada yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı bilgilendirdiklerini dile getiren Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü : “Geçtiğimiz dönem çalışmalarına başladığımız ve ilk etabını tamamladığımız Bahtiyar Yokuşu projemiz ile ilgili Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’ı bilgilendirdik. Yeni yapacağımız çalışmalar hakkında da kendilerine bilgiler verdik. Kahramanmaraş’ın turizmine büyük katkı sağlayacak olan bu alanların kısa sürede turizme kazandırılması için kendilerinin çok büyük destekleri var. İnşallah bu alandaki diğer projelerimizi de tamamlayarak hizmete sunacağız.”
İncelemeye, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve partililer katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol