Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

PEUGEOT YENİ ARAÇLARINI TANITTI
 20 yıldır değişmeyen tek şeylerinin hizmete kalitesi olduğunu vurgulayan firma yönetim kurulu başkanı Murat Zabun, kalite ve güvenin 20 yıldır değişmediğini belirterek, 21. yüzyılda da yine Kahramanmaraşlılarla birlikte olacaklarını söyledi.

PEUGEOT Plaza önündeki tanıtım gününde en yeni, uygun fiyat ve ödeme şartları ile sürücülerin hayranlığını kazanan Peugeot modelleri yakından incelenir ve büyük ilgi görürken, firma yönetim kurulu başkanı Murat Zabun, vatandaşların sürprizlere kaçırmamalarını tavsiye etti.

Yeni araçların tanıtımı sebebiyle şehrimize gelen ve plazada bulunan Satış Direktörü Merih Tüzün de, başarılarından ve otomotiv dünyasına katkısından ötürü firma yönetim kurulu başkanı Murat Zabun’a plaket verdi.

KASİAD Başkanı Ali Arpasatan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Onikişubat ilçe başkanı Av.Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile çok sayıda davetli topluluğunun katıldığı tanıtım günlerine ayrıca misafirlere ekmek arası döner ikramı yapıldı.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol