banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KONFEDERASYON VE KONSEY BAŞKANLARINDAN REKTÖR’E ZİYARET
 Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu hakkında bilgi veren Genel Başkanı Bilal Okudan ziyaretleri ile ilgili olarak: “Sayın Rektörümüzü Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu olarak ziyaret ediyoruz. Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu  yedi bölge federasyonunun bir araya gelmesi ile oluşan bir  Konfederasyon.  Kahramanmaraş ise Akdeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonuna bağlı. Bunun yanında ‘Erdem Düşünce Derneği’ adı altında bir derneğimiz var. Bu gün buraya bu derneğimizin üniversitemizle alakalı projelerini sayın Rektörümüze aktarmak ve görüşlerini almak için geldik. Gençlerle ilgili nasıl faaliyetler yapabileceğimizi konuştuk. Kendileri de bu konuda bizleri gayet iyi karşıladı. Zaten bu güne kadar hep desteklerini gördük, ben sayın Rektörüme bu güne kadar yapmış olduğu ve bundan sonra yapacağı katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Rektör Karaaslan ise, üniversite öğrencilerinin faydasına olacak her konuda beraber çalışabileceklerini dile getirerek: “Yeter ki gençler için daha aktif çalışmalar yapılsın, projeler üretilsin, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için yapılacak tüm hayırlı işlerin yanında ve destekçisi olacağız” dedi.  Misafirlerini uğurlama esnasında ise Rektör Karaaslan Rektörlük girişindeki fotoğraf üzerinde Avşar Yerleşkesi ve içindeki çalışmalar hakkında misafirlerine bilgiler verdi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol