banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MERKEZDE 5 MAHALLEYE DAHA ULAŞIM YATIRIMI

Büyükşehir Belediyesi merkezi ilçelerin kırsal bölgelerinde yol yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerindeki kırsal mahallelere ulaşım sağlayan arterler iyileştiriliyor. Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Karamanlı ile Baydemirli Mahalleleri arasında yaklaşık 17,5 kilometre uzunluğundaki arterde asfalt yama uygulaması devam ediyor. Ayrıca ekipler Kılağlı Mahallesi ile Bertiz mevkii arasındaki 3 kilometrelik yolda genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla yolun genişliği 10 metreye yükseltilecek.

Baydemirli Mahallesi ile Sahil Obası arasındaki 12 kilometrelik yolda ise filler naklinin tamamlanmasının ardından serme sıkıştırma ve sathi kaplama uygulamasına başlanacak. Diğer bir merkez ilçe Onikişubat’a bağlı Küçüksır Mahallesi’nde ise toplam bin 300 metre uzunluğundaki yolda sathi asfalt çalışması tamamlandı. Ayrıca Çokran Mahallesi’nde de 2 bin 200 metre uzunluğundaki arterde sathi asfalt çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalarla bölgelerden şehir merkezine ve mahalde bulunan yerleşim yerlerine ulaşım ağının iyileştirilmesi hedefleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol