banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BALCIOĞLU; “NEYİ EKSİK YAPTIĞIMIZI GÖRECEĞİZ”

Koronavirüs tedbirleri ile maske ve mesafe kurallarına uygun şekilde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, odaların yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, Kahramanmaraş ile Gaziantep’in kardeş şehir olduğuna dikkat çekerek, “Biz bundan sonra beraber yürüyeceğiz. Daha verimli, daha karlı nasıl çalışabiliriz, daha üretken nasıl olabiliriz bunları beraber göreceğiz” dedi.

“NEYİ EKSİK YAPTIĞIMIZI GÖRECEĞİZ”

Balcıoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi: "Ben ve Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımız için çok önemli olduğunu, önemsediğimiz bir toplantıyı yapıyoruz. Bugüne kadar Kahramanmaraş ve Gaziantep iki ayrı ayrı şehirdi ve iki şehir kendi yoluna gidiyordu, kendince başarılı işler yapmaya çalışıyordu ve yaptı da. İki ili de kendi başına alıp değerlendirirseniz, her yılını artı olarak göreceksiniz. Gaziantep Sanayi Odası ile bir protokol imzaladık. Tek başımıza güçsüz yürüyeceğimize, rüzgârda ya da ayağımız taşa değdiğinde sendeleyeceğimize biz kol kola yürürsek daha başarılı oluruz. Sendelediğimizde birbirimize destek oluruz. Biz bu anlaşmanın bu protokolün sonucunda bir artı birin iki etmeyeceğini, bir artı birin mutlaka üç ve daha yukarısı edeceğini bildiğimiz için buna inandığımız için böyle bir toplantıya, böyle bir protokole imza attık. Biz bundan sonra beraber yürüyeceğiz. Daha verimli nasıl çalışabiliriz, daha karlı nasıl çalışabiliriz, daha üretken nasıl olabiliriz bunların hepsini hepimiz işletmelerinde yapıyoruz da ölçü biliyor muyuz ya da ne kadar doğru ölçüyoruz. Bunu doğru ölçmenin tekniğini kurmuş Gaziantep Sanayi Odası ve burada bir üretim merkezi kurmuş ve bu üretim merkezinde neyin nasıl olacağını ölçümlemeyi test edebiliyorlar. Biz de dedik ki Madem kardeşiz o zaman bunu beraber yapalım. Biz da artık çöpe bir şey atmayalım, bunu üretime katalım. Günde 100 tane üretmek yerine 120 tane üretelim çünkü ölçtüğümüzde neyi eksik yaptığımızı göreceğiz.”

 “BİZ BİRBİRİMİZİ TAMAMLIYORUZ”

 Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de konuşmasında şunları söyledi: “Biz ayrılmaz iki şehiriz. Kahramanmaraş’ımız yıllardır tekstil sektörünün içerisinde ve tekstili çeşitlendirerek götürüyorsunuz. Biz kendi şehrimizde de yaklaşık 155 alan üzerine üretim yapan şehir durumundayız. Biz birbirimizi tamamlıyoruz. İstanbul’da bir yakadan diğer yakaya gittiğiniz süreyi göz önüne alın biz ondan çok daha yakınız. Yani iki semt arasına gider gelir şehir pozisyonundayız. O neden biz birlikte bu dönem içerisinde de yeni çağda da çok güzel şeyler biz başarırız. Yeni çağda verimliliği ön plana almak durumundayız, daha karlı üretmek durumundayız, daha rekabetçi olmak zorundayız. Ama her şey teknoloji demek değil, yani dünyanın en pahalı teknolojisini alırsınız ama onu kullanacak olan insanınız yok ise hiçbir işe yaramıyor. Veya en pahalı teknolojiyi alırsınız siz verimli çalışamıyorsanız yine zarardasınız.” Yapılan konuşmaların ardından ise Gaziantep Sanayi Odası Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi Yöneticisi Yusuf Diler toplantıda sunum gerçekleştirdi.

Kaynak: Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol