Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GENÇLERDEN BÜYÜK BAŞARI
 Niğde'de çeşitli organizasyonlar düzenleyen Rasim Reçber, Kahramanmaraş'lı yardımcıları, genç yetenekler Ömer Faruk Salman ve Bilal Atalay ile birlikte ekip kadrosunu genişletti.  Sadece Niğde'de değil çevre illerde de konserler düzenleyecek olan Reçber,  genç organizatör Muhammet Altay ile anlaştı. Nevşehir, Kayseri, Aksaray ve Niğde'de peş peşe konserler düzenleyecekler. Genç yaşlarına rağmen, bir çok kişinin yapamadığını yaparak büyük bir başarıya imza attılar.

Bu gün ekibe yeni dahil olan üniversite ve lisede bilet satışı yapacak gençler ile toplantı yapıldı. Toplantıda, 12 Mart 2017 de düzenecek olan Sancak, Canfeza, Taladro üçlüsünün konseri, Mart ayı içerisinde söyleşi düzenleyecek olan Nevin Şahin etkinliği ve gelecek projeler konuşuldu. İkinci dönem çok büyük bir ismi Niğde'de sevenleri ile buluşturacaklarıda elimize geçen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol