Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

TUTKUNLUĞUN, DAYANIŞMANIN YEGANE ADRESİ; DENİZKENT..

 ‘komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ hadis-i şerifini hatırlayan, beşeri münasebetler kadar komşuluk ilişkilerini de düzeyli ve seviyeli bir şekilde sürdüren Denizkent D Blok sakinlerinin bu tutkunluğu, daha önce de haber yapıldığı üzere, şehir gündemine oturmuş bir gerçekti.

Dayanışma, paylaşma Denizkent D blok sakinlerince özdeşleşmiş bir kavaram haline gelmiş, bu bağlamda 25 daireden oluşan blokta her ay gerçekleşen çiğ köfte partilerinde siyasetten spora, sitenin sorunlarından blokun sorunlarına, eğitimden sosyal konulara kadar her meselenin tartışıldığı ortamda, dostluklar ve komşuluk ilişkileri daha da güçleniyordu.

 

BU KEZ EV SAHİBİ ORHAN ERDOĞAN

 

Kasım ayının son günlerinde, bu kez aylık toplantıya ev sahipliği yapan Orhan Erdoğan idi.

Komşular salonda yerlerini almışlar,yasin-i şerif okunmuş, birlik ve beraberlik duası edilmişti. Gündemi konuşur ve tartışırken, çiğ köfte ustası OğuzKarayazı’nın ellerinden yoğurulan köfte, damaklarda ayrı bir lezzet ve tat bırakmıştı.

Espriler gırla giderken, önce çorba, sonra çiğ köfte derken, içilene çaylar ve arkasından yenen tatlı, geceye ayrı bir anlam ve keyif katıyordu.

Teşekkürler komşularım!





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol