Öne Çıkanlar TRAFİK ZABITA DENETİMLERE DEVAM EDİYOR Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar BAŞKAN GÜVEN ORUCUNU İFTAR SOFRASINDA AÇTI TERCİH SİZDEN İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI

Bu haber kez okundu.

TES-İŞ, TERÖRÜ LANETLEDİ ve KINADI
 Konu ile ilgili olarak Özel İdare önünde bir basın açıklaması yapan Tes-İş Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Lütfi Ergin ve yönetim kurulu üyeleri, acı ve üzüntülerinin büyük olduklarını söylediler.

Lütfi Ergin yaptığı açıklamada;  “Uzun bir süreden beri devletimizi ve milletimizi bölgesel ve küresel bir aktör olma hedefinden saptırmak, istikrarsızlaştırmak ve uydu devlet 9haline getirmek için çok cepheli bir savaşa maruz kaldığımız gün gibi aşikardır.

Çok cepheli savaşa top yekün mücadele vermek bir yükümlülük ve zorunluluktur.

Emekçiler olarak her zaman olduğu gibi, bu günde devletimizi korumak ve yılmadan, bezmeden büyük fedakarlıklarla görev yapan polisimizi ve güvenlik güçlerimizi destekleme kararı aldığımızı bir kez daha açıkça kamuoyu önünde ifade ediyoruz.

Türkiye cumhuriyeti ve Türk milleti olarak hedeflerimize doğru kararlı adımlarla yürürken, boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz ve vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

GÜÇLÜ MİLLET, GÜÇLÜ DEVLET OLMAKTA KARARLIYIZ!

“Küresel güçlerin ve içerdeki taşeronlarının ülkemizi istikrarsızlaştırmak için terör örgütlerini bir araç olarak kullandıklarının farkındayız. Oyuna gelmeyeceğiz.

İdeolojisi, amacı ne olursa olsun, terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyoruz.

Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için can veren şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine ve yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” diye konuştu.

Tes – İş Başkan ve temsilcileri, bildirinin okunmasından sonra il emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerinde bulundular,  hem de terörde hayatını kaybeden emniyet mensuplarının acılarını paylaşarak başsağlığı dileğinde bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol