banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE!

Şehirde altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan su hizmetlerine tüm alanlarda çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gerek doğal afet gerekse yağışlar neticesinde deforme olan arterlerde de bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, meydana gelen heyelan sonucu kısmi çökmelerin oluştuğu Avukat Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’nın güney şeridi trafikte meydana gelebilecek olası aksamalara mahal vermemek adına 27 Mayıs 2023 tarihine kadar trafiğe kapatıldı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada, “Meydana gelen heyelan hareketliliği sonucu deforme olan ve trafik akışını tehlikeye atan Avukat Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’nın güney şeridi, 27 Mayıs Cumartesi gününe kadar trafiğe kapatılmış olup, ulaşım kuzey şeritten gidiş-geliş yönlü olarak sağlanacaktır.

Trafikte herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi, ulaşımda alternatif güzergâhların kullanılması önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol