banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SÖZDE DEĞİL, ÖZDE SAKLI CENNET!

Ilıca yol ayrımına varmadan sola dönüyorsunuz. 500 metre gidince, karşınıza mavi ile yeşilin birbirine karıştığı, buna huzurun da ortak olduğu mekân karşılıyor sizi.

Su kenarında çardaklar son derece modern. Ve ücretsiz de. Zaten insanları en çok cezbeden yanı da bu.

Piknik alanına indiğinizde serin bir hava karşılıyor iken, suya elinizi değdirmek cesaret istiyor. Şehrimizin muhtelif yerlerinde saklı cennet diyebileceğimiz çok yer var belki ama burası farklı.

Yalnız hafta sonu giderseniz, yer bulmanız çok zor. Zira hafta sonları ene çok da Gaziantep ve Şanlıurfa yöresinden misafirler akın ediyor. Öğrenmişler, keşfetmişler bu güzel alanı.

İSTER KENDİN PİŞİR KENDİN YE! İSTER MALZEME VER, HAZIRLANSIN

Tesis sahibi Adem Gürocak ve oğlu Mücahit, misafirlerin rahatı, huzuru için hazırlar. Gidenler ya kahvaltılıklarını kendileri getiriyorlar, veya piknik alanında hazırlanan kahvaltıya razı oluyorlar. Yemek de öyle. İster kendin pişir kendin ye, istersen malzemeyi götür, hazırlasınlar!

Lakin yol… Rezalet…

Ilıca yol ayrımından itibaren 500 metre içeride. Stabilize ve toz-toprak. Yerel yönetimlerce bu yolun iyileştirilmesi bekleniyor.

Tam bir tatil cenneti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol