banner1395
Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ VATANDAŞLARIN CEBİNE İNDİRİYOR MİLLETİMİZİ YOLUNDAN DÖNDÜREMEYECEK” GENÇ ÇİFTÇİLERE YÖNELİK EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR ALÇAKÇA PUSULAR KARAKTERLERİ TANIMAK ZORUNDAYIZ!

Bu haber kez okundu.

ÖDÜLÜ HAK ETMİŞTİ!
 Mağralı Ökkeş Caddesi üzerindeki Menekşe Paçanın sahibi olan ve kamuoyunda paçası ile ünlenen, ünlülerinde uğrak yeri haline gelen Remzi Ustaya plaketini Birlik Başkanı Ahmet Kuybu verirken, Başkan Kuybu, “Remzi ustamız bu ödülü, bu plaketi ziyadesiyle hak eden bir esnaf kardeşimiz.  Şehrimizi içeride ve dışarıda başarı ile temsil ettiğine inanıyorum” dedi.

Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı Erdal Kanbur ise bu ödülü üyesi bulunan Remzi Ulaş’a vermekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “O bizim tanıtım elçimiz haline geldi. Şehir dışında elde ettiği başarılar, hem şehrimizi tanıtma açısından,  hem de kentin damak tadı haline gelen paçamızı tanıtması ve sevdirmesi açısından önemliydi. Kendisini kutluyorum” diye konuştu.

ERDAL KANBUR’A YÜREKTEN TEŞEKKÜR!

Ödülünü Birlik Başkanı Ahmet Kuybu ve Oda Başkanı Erdal Kanbur’dan alan paçacı Remzi Ulaş da duyduğu mutluluğu dile getirirken, bu ödülü kendisine layık görenlere teşekkür etti ve şunları söyledi;  “Başarı hikâyeleri kolay yazılmıyor. Ustalarım, büyüklerim bizi bu ödüle layık görmüşler. Desteklerinden ve övgülerinden dolayı herkese şükranlarımı sunuyorum”

Başkan Kanbur ödül ile ilgili olarak da, Birlik Başkanı Ahmet Kuybu’ya övgüler yağdırdı, onu şehrimizde ve Türkiye’de çok tanınan, en başarılı sivil toplum kuruluş önderi olarak ifade ettikten sonra da, Kahramanmaraş esnafına Ahi Evran ruhunu ve ahlakını aşılayan başkan olarak tanımladı.

Ödül törenine katılanlar arasında; Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan, Kunduracılar Odası Başkanı Cafer Tepe, Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, Berberler Odası Başkanı Mehmet Demir, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ali Köfte, Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler ve bazı esnaf temsilcileri de katıldılar. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1392

banner1393

banner1394