Öne Çıkanlar KURTUL AİLESİNİN EĞİTİM YATIRIMI GÜVENÇ KOORDİNATÖR OLDU HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM BELEDİYESPOR 2. GRUBA DÜŞTÜ PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI

Bu haber kez okundu.

MUTLULUĞA İMZA ATTILAR!

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Av. Ahmet Özdemir, kız kardeşi Melike’nin en mutlu gününde misafirleri kapıda karşıladı.

Pandemi sebebiyle tedbirlerinin yoğun olarak uygulandığı düğün Marina Tesislerinde gerçekleşti.

Melike Özdemir@Av. Mustafa Çaprak’ın nikâhlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıyarken, nikâh şahitliklerini ise siyasiler, belediye başkanları yaptılar. Başkan Güngör ve nikâh şahitleri genç çiftlere mutluluklar dilediler. 

Gençler dans ettiler, birbirlerine mutluluk bakışları fırlatarak, acı ve tatlı günlerinde birbirlerine destek olmak, bir yastıkta yaşlanmak yemini ettiler adeta.

SİYASETÇİLER VE BAŞKANLAR GEÇİDİ

Her iki aile efradı yanında seçkin misafirlerin katıldığı düğüne ayrıca, yerele siyasetin mihenk taşı ve bir anlamda ev sahibi olan Ahmet Özdemir’in babası Mevlüt Özdemir, AK Parti Milletvekilleri; Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Habibe Öçal ve M. Cihat Sezal katılırken, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, belediye başkanları içinde Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Baro Başkanı Av. M. Burak Gül, bir önceki dönem Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, Türkoğlu İlçe Başkanı Harun Eskigün ve her iki ailenin fertleri katıldılar.

KİMLİK GAZETESİ olarak çiftlere mutluluklar diliyoruz!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol