banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

KERVAN@BİSTRO’NUN SAHİPLERİ
 Filmlerde görürsünüz, çoğu zamanlar da bu kervanlar saldırıya uğrar, talan edilirdi.

Sakarya’da küçük bir tatlıcı-dondurmacı dükkânı iken, açılım yapan, cesareti ve özgüveni ile atılım yapan firma, işi büyüttü, hem tatlısı, hem de dondurması ile kısa sürede sadece kent merkezinde değil, tüm Türkiye’de tanılır haline geldi, marka oldu, sonra da dünyaya açıldı.

Bugün, yakın ve uzakdoğu’da bile şubeleri olan kervan, şehir merkezindeki şubeleri ile de müşterilerin, dinlenmek isteyenlerin, sohbet etmeyi düşünenlerin uğrak yeri, mekânı haline geldi.

İşte, kervan@bistro da bunlardan biriydi.

KERVAN@BİSTRO’NUN EMEKTARLARI

Modern cafe anlamına gelen bistro, özel günlerde-aylarda değil, günün her saatinde tamamen dolu. İnsanları cezbeden, çeken sadece ürünleri değil, hizmet kalitesi.

Müşteri memnuniyete, ilgiye bakıyor. Bunların da hepsi ve daha fazlası kervan@bistro’da olunca, başta işletmenin müdürü Hüseyin Koca olmak üzere, Ali Danacı ve Cuma Ergen ile arkadaşları, ürün kalitesi-çeşitliliği yanında, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi için özveriyle çalışıyorlar, patronlarını mahcup etmiyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol