Öne Çıkanlar İŞİTME ENGELLİ KADINLARA DİKİŞ VE NAKIŞ KURSU İTİRAZ DİLEKÇELERİNDE SON GÜN:14 OCAK 2016 BİZ İCAT ÇIKARTACAĞIZ! SEFERE ÇIKTI ÖZÇAM MARKET

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ’TA GIDA KONTROL GÖREVLİSİ EĞİTİMİ’ TAMAMLANDI
 Kahramanmaraş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından; 24-28 Ekim 2016 tarihleri arasında 5996 sayılı "Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'na göre, bakanlık adına resmi gıda kontrollerini yapmak üzere yeni yetkilerin verilmesi amacıyla "Kontrol Görevlisi Eğitimi" düzenlendi.

Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi'nin açılış programına; Kahramanmaraş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU nun açılış konuşması ile başladı.

Gıda ve Yem Şube Müdürü Cihan EROĞUL Başkanlığında yürütülen eğitime Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Adıyaman ve Niğde illerinden gelen olan toplam 62 kontrol görevlisi adayı katıldı.

Bir hafta süren eğitim sonunda kursiyerlere, sertifikaları verilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol