Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İSAR DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN TEŞEKKÜRÜ
 

İsar Derneği Başkanı Ali Şenel yayınladığı teşekkür mesajında: “Hamiyetperver kardeşlerimizin büyük cömertlikleriyle, Kahramanmaraş İsar Derneği olarak yoğun bir Ramazan çalışması gerçekleştirdik,  Başta Türkiye’miz olmak üzere,  Yemen, Somali, Gazze, Sudan, Fildişi Sahili ve Suriye’de on binlerce mazlum biçare ailelere ulaştık. Bereketli bir Ramazan-ı Şerif idrak ettik ve bayrama kavuştuk. Ramazan iftarları ile gönül sofraları kurduk.

Kardeşlerimizden aldığımız kumanyalar, gıda paketleri, bayramlık kıyafetler, yatak ve battaniyeler, mutfak setleri, şükür kurbanları emanetlerini yine onlar adına mazlum kardeşlerimize ikram ettik. On binlerce yetim, mağdur ve mazlum kardeşlerimizin sofralarına, gönüllerine ve dualarına ortak olduk. Öncelikle bizlere böylesine hizmeti lütfeden Rabbimize hamd ediyor,  bundan sonra da hayra vesile olan hayrı yapan gibidir düsturuyla gönül ve umut köprüleri kurmaya devam edeceğimizi bildirerek, Ramazan çalışmalarımıza emek veren, destek olan, vesile olan bütün hamiyetperver kardeşlerimize yürekten şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol