Öne Çıkanlar ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN YOLLARDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR… DULKADİROĞLU İFTAR SOFRASINI BAYDEMİRLİYE KURDU SAAT OLAYI FARKLI YORUMLANDI KAHRAMANMARAŞ PİAZZADA FASIL KEYFİ MERDİVEN ALTINDA!

Bu haber kez okundu.

HERŞEY ‘YEMYEŞİL ERDEMLİ’ İÇİN

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım, budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını özenle gerçekleştiriyor. Bahar çalışmaları kapsamında, halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için hummalı bir çalışma başlatan ekipler, ilçe merkezindeki park, bahçe, refüj ve sahil bandında çim biçme-havalandırma ve ağaç budama hizmetlerini özenle gerçekleştiriyor. Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ağır geçen kış şartlarının ardından çocuk oyun grupları, parklar, kamelyalar, bank ve masalarda da onarım çalışmalarının başlatılacağı kaydedildi.

YEMYEŞİL BİR ERDEMLİ İÇİN…

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Erdemli’nin yeşil olması ve yeşil kalması için çaba harcadıklarını beyan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Belediyemizin sorumluluğundaki sahil bantlarında ve tüm parklarda ekiplerimiz ağaçların ve yeşil alanların bakım, budama ve çim biçme hizmetlerini özenle gerçekleştiriyor. Erdemli, yeşille mavinin el ele verip insanlığı selamlayan bir şehir olmaya devam edecektir” dedi. Erdemli’nin bulunduğu coğrafi konum olarak çok şanslı olduğunu sözlerine ekleyen Tollu, “Bize düşen bu güzelliği insanların hizmetine en iyi şekilde sunmaktır. Allah’ın izni ile biz görevde olduğumuz müddetçe Erdemli’nin yeşili de, mavisi de, torosların kar beyazı da insanlığı kendisine hayran bırakmaya devam edecektir” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1602

banner1604

banner1605

banner1606

banner1607

banner1608