banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

GÜRBÜZ, YENİ ARAÇLARA KURBAN KESİLEREK GÖREVE BAŞLADI

Vatandaşlara daha etkin ve kaliteli hizmet sunulması amacıyla Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 adet binek araç tahsisi yapıldı. Emniyet teşkilatı mensuplarının her türlü kazadan korunması ve hayırlara vesile olması temennisiyle binek araçlar için dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı. Kesilen kurban etleri yetim çocukların yararına kullanılmak üzere Elbistan Yetim Koordinasyon Merkezine teslim edildi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen törene Elbistan Kaymakam Refiki Abdullah Melikoğlu, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Arif Gürbüz, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, Elbistan Esnaflar ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Şahin, Elbistan Müftülüğü Murakıbı Ahmet Çelik ve emniyet personeli katıldı.

Törende konuşan Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Arif Gürbüz, Türk Polis Teşkilatı’nın her geçen gün kendisini yenilediğini belirtti.

Müdür Gürbüz, “Devletimiz tarafından Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilen araçlardan 3'ü, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Nurettin Gökduman tarafından Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilmiştir. Bu araçlar Elbistan halkının hizmetinde kullanılacak. Tüm personellerimizle birlikte Elbistan’ın daha güvenli daha huzurlu bir şehir olması için görev yapıyoruz.

Asayişten trafiğe, terörle mücadeleden, uyuşturucuyla mücadeleye kadar her alanda suç ve suçluyla mücadelede elimizi güçlendirmiş olduk. Ne kadar fazla araç ve donanıma sahip olursa o kadar fazla suç ve suçlunun üzerine gidebiliriz. Müdürlüğümüz bünyesine katılan bu araçlar da bu amaç doğrultusunda önemli bir katkı sunacak. Elbistan’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol