Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

FELAKET ‘GELİYORUM!’ DİYEBİLİR!

Tatil, sağlık ve turizm mahallesi Ilıca’nın içme suyu, Berit Dağı’ndan, Kavurma Mevkiinden gelir. Özellikle bu mevsimde nüfusu 30 binlere ulaşan Ilıca’da, içme suyu isale hattındaki boruların bir kısmının açıkta olması, yeteri kadar bakıma muhtaç olduğunun belgesi adeta. Heyelan sebebiyle isale hattına sürekli ulaşımın sağlanması için, açıkta kalan boruların bir gün sıkıntı doğurabileceğini söyleyen vatandaşlar, KASKİ’nin mahalle ve çevre için hayati önem taşıyan yolun ve içme suyu isale hattının kontrol altında tutulmasının şart olduğunu söylediler.

Ilıca’da sezon başlamışken ve su da o kadar önemli iken açıkta kalan boru tahkimat duvarının örülmesi mecburiyet arz ediyor.

ILICA, İÇME SUYU TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA KALABİLİR!

Vatandaşlar, isale hattındaki içme suyu borularının açıkta kalması biryana, az bir miktarda da sızıntı (kaçak) olduğunu belirtirken, açıkta kalan boru altının beslenmesi, kapatılması, doğabilecek muhtemel sıkıntı için tedbir alınmasından yana olduklarına vurgu yaptılar. Felaket geliyorum demeden tedbirlerin alınması lazım.

KASKİ yetkililerine duyurulur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol