Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISI YAPILDI UNUTMA SEN YOKSAN İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ İSPANYOLCA DİL EĞİTİMİ VERECEĞİZ MHP

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN’DA ŞÜNNET ŞÖLENİ VE GÖNÜLLER İNŞA EDİLDİ

Elbistan ilçesinde, AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal ve Şule Özdin Ünal’ın oğlu Mehmet Selçuk Ünal ile birlikte 300 depremzede çocuğun toplu sünnet merasimi düzenlendi.

Düzenlenen törende konuşan Mahir Ünal şu ifadeleri kullandı: “Aslında bizim biraz da amacımız şuydu. 6 Şubat depremi, hepimiz için Asrın Felaketi olarak nitelendirilen büyük acıların, büyük yıkımların yaşandığı bir dönemdi. Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, devletimiz, milletimiz bizi bir gün olsun burada yalnız bırakmadılar. Ama depremin en büyük acısını çocuklarımız yaşadı.

Bizler, çocuklarımız 6 Şubat'ın üzerinden bir yıldan fazla bir zaman sonra bir araya gelsinler ve onların gönüllerince eğleneceği bir çocuk şenliği düzenleyelim istedik.

Çünkü, bana soracak olursanız bir çocuğa verilecek en büyük armağan, onun hayatında tatlı, güzel, mutlu, heyecanlı bir anı, bir hatıra bırakmaktır. Burada yaşadıkları çocuklarımızın hayatında güzel bir anı olarak kalacak.”

EVLER YAPILIR, ÖNEMLİ OLAN İNSANIN GÖNLÜNÜ YAPMAKTIR

“Diğer taraftan da deprem bölgemizdeki vatandaşlarımız, bizim her gün, her an yanlarında olduğumuzu bilsinler. Çünkü Cumhurbaşkanımız her toplantıda mutlaka makamlarına deprem bölgesini sorar. Hamdolsun deprem bölgemizde, özellikle Kahramanmaraş'ımızda yaralar büyük oranda sarıldı. Kalıcı konutlarımız büyük oranda tamamlandı. Büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyeleriyle beraber hızla yaraları sarmaya devam ediyorlar. Evler yapılır, hastaneler, binalar, yollar hepsi yapılır, önemli olan onun içindeki insanın gönlünü yapmaktır, o insanın kalbini kazanmaktır. Bu çocuklarımızın, bu güzel evlatlarımızın geleceğini inşa etmektir.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal'ın memleketi Elbistan'da düzenlediği toplu sünnet şölenine canlı bağlantı ile katıldı.

Mahir Ünal'ın memleketi Elbistan'da düzenlediği toplu sünnet şölenine canlı bağlantı ile katıldı.

Depremzede çocuklar için gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, 300 çocuğun sünnet merasimini tebrik ederek aileleri ve çocukları en kalbi duygularla selamladı.

MAHİR ÜNAL’DAN GÖVDE GEÖSTERİSİ MİYDİ?

Başkan Erdoğan, konuşmasında, "Kahramanmaraş’ın sevgili yavrularımız, aileleri ve sevgili katılımcılar, bugün 300 yavrumuzun sünnet merasiminde sizleri en kalbi duygularla selamlıyor, gözlerinizden öpüyorum. Bu sünnet merasiminin tüm aileler için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum," ifadelerini kullandı.

64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal ise yaptığı konuşmada “Her biri birbirinden güzel fidanlar bugün burada. Bugünü bize gösteren Allah'a hamdolsun. Depremin en çok acısını çocuklarımız yaşadı. Bugün çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği bir şenlik düzenledik. Deprem unutulmasın, vatandaşlarımız yanlarında olduğumuzu bilsinler. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum," dedi.

Ünal, konuşmasının sonunda, "Bugün sünnet merasimi gerçekleşen tüm çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğunu paylaşıyorum. Rabbim hepsinin geleceğini aydınlık ve mutlu eylesin," diyerek sözlerini tamamladı.

5 BİN KİŞİLİK KATILIM ORDUSU

Pazar günü sanki merkez dahil, ilçelerde, köylerde kimse kalmamış, herkes Elbistan’a akın etmişti.

Katılımcılar içerisinde AK Partinin üst düzey siyasetçileri, valiler, emniyet müdürleri, rektörler, Ak Partili olmayan belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları, siyasiler, sivil toplum kuruluş kanaat önderleri, sanayici ve işadamları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve basın mensupları vatandaş Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesini doldururken, misafirlere yemek ikram edildi, başarı dilekleri Mahir Ünal için gönderildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol