banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

ECZACI ODASI’NDAN CUMHURİYET GECESİ
 Ekim ayının son günü olan 31 Ekim akşamı, Eczacı Odası altındaki Metin Usta Et Lokantası salonunda gerçekleşen geceye çok sayıda eczacı ve sağlık çalışanı katılırken, canlı müzikte konuklara Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ziyafeti çekildi, dinleyenlerinde adeta kulaklarının pası silindi.



Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Cumhuriyet Gecesinde konuşan Başkan Murat Aras, 15 Temmuz darbe kalkışmasına ilişkin düşüncelerini paylaştı, hain ve alçak terör örgütü FETÖ’yü devlet içinde devlet olmakla itham etti, terörün her türlüsüne lanetler yağdırdı.




Diksiyonu, anlatımı ve verdiği bilgilerle salondaki konuklarda tam puan alan Başkan Aras, canlı müzik eşliğinde bir de ‘çalın davulları’ türküsü söyledi, bol bol alkış topladı.



MASA TENİSİ VE TAVLA ÖDÜLLERİ

Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği sanatçılarının ve koronun seslendirdiği birbirinden güzel türkü ve şarkılar eşliğinde, masa tenisi ve tavla turnuvasında derece alanlara plaketler verildi.


Turnuvada derece alanlara ödüllerini Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Semih Yancar ile İl Sağlık Müdürü Murat Coşkun verirken, korunun seslendirdiği ‘Türkiyem’ türküsü salonu alkışa boğmaya yetti, türkülere küçük Türk bayrakları da eşlik etti.


MHP eski İl Başkanlarından Vahdet Sayın’ın da katıldığı gecede eczacılar, sağlık çalışanları eşleri ile geceye renk kattılar, konuklar geceye kattığı anlama nedeniyle Eczacı Odası Başkanı Murat Aras’a teşekkür ettiler.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol