banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU’NDAN KAMU KURUMLARINA YER TAHSİSİ
 


Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Eski tutanak özetlerin okunmasıyla devam eden toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Dulkadiroğlu Belediye meclisinin Haziran ayı toplantısına yer tahsisi konuları damga vurdu. Vatandaşın kamu hizmetlerinden daha kolay ve sağlıklı bir şekilde faydalanması adına Dulkadiroğlu Belediyesi birçok kuruma yer tahsisinde bulundu.
Bu kapsamda Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’nde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yer tahsisi yapıldı. Yine Duraklı mahallesinde bulunan bir alanın Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis işlemi gerçekleştirildi.
Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde bulunan iş yerlerinden bir tanesin PTT’ye tahsis edildiği meclis toplantısında şu gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı:
Açılış, yoklama ve eski tutanak özetlerinin görüşülmesi,
Araç kiralamasının görüşülmesi,
Arsa tahsisinin görüşülmesi,
Arsa tahsisinin görüşülmesi,
Fırınlarda doğalgaz kullanımının görüşülmesi,
Kira artışı oranının belirlenmesinin görüşülmesi,
Arsa satışının görüşülmesi,
Zabıta Çalışma Yönetmeliğinin Güncellenmesi,
Dilek ve temenniler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol