Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISI YAPILDI UNUTMA SEN YOKSAN İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ İSPANYOLCA DİL EĞİTİMİ VERECEĞİZ MHP

Bu haber kez okundu.

CHP’Lİ ÖZTUNÇ: TYP ÇALIŞANLARININ MAĞDURİYETLERİ GİDERİLMELİ

Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasında, TYP çalışanları çalışma koşulları ve haklarıyla ilgili taleplerini dile getirdi. Basın açıklamasına, CHP Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Kemal Keleşer de katılarak destek verdi.

Öztunç, seçim öncesi verilen sözlerin tutulmamasının TYP çalışanlarını olumsuz etkilediğini vurguladı. Deprem bölgesindeki TYP çalışanlarına verilen sözlerin yerine getirilmemesinin büyük bir haksızlık olduğunu belirten Öztunç, çalışanların işlerine devam etmeleri gerektiğini ifade etti. Hükümetin, verdiği sözler doğrultusunda hareket ederek TYP çalışanlarının mağduriyetini gidermesi gerektiğini savundu.

Ali Öztunç, basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Sevgili hemşehrilerim, bir sorun yaşanıyor. Günlerdir sesinizi duyurmaya çalışıyorsunuz. Ben geçen mecliste sizinle ilgili konuştum. Siyaset yapmıyoruz, seçim bitti. Şimdi hizmet zamanı. Seçimden önce niye bu insanlara 'biz sizi devam ettireceğiz' diye söz verdiniz? Bu sözlerin verilme sebebi oydu. Hani bir laf var ya, 'öküz öldü, ortaklık bitti'. Aynen öyle.

Şimdi önerim şu, amacım üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Ben siyaseti 'milletvekili olayım, konuşayım, seçimde oy alayım' derdiyle yapmıyorum. O seçimde bakılır. Bir önerim var: Perşembe günü bu konuda kanun teklifini meclis başkanlığına sunacağım. Bilginiz olsun. Allah'a emanet, sevgiler, saygılar."

Öztunç, TYP çalışanlarının haklarının korunması ve mağduriyetlerinin giderilmesi için hükümete çağrıda bulundu ve konuyu Meclis gündemine taşıyacağını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol