Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ÇAĞLAYANCERİT YOLU VE YILAN HİKAYESİ

En son Geçtiğimiz Yıl 29 Haziran 2018 Günü yolla ilgili Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nde TBMM İçişleri komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Başkanlığı'nda 2 İlçenin Belediye Başkanı ve Karayolları  Bölge Müdür Yardımcısı Bülent Hacak ve ekibiyle bir toplantı yapılmış ve güzergahla ilgili son pürüzler giderilmesi için toplantı yapılmıştı. TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ile Çağlayancerit İlçeleri arasına yapılması planlanan ve 16 mahallenin önemli ölçüde istifade edeceği yeni kara yolunun müjdesini verirken, ihalesinin de 2018 yılı içerisinde yapılması için yoğun çaba harcayacaklarını söylemişti.

Toplantı sonrasında bu yolun 17 Km'lik kısmının ihalesi 2018 yılı içerisinde yapılacağı konuşulsa da aradan tam 1 yıl geçti. Ancak ne Karayollarından, ne Milletvekillerimizden, ne de Belediye Başkanlarımızdan bu yolla ilgili herhangi bir açıklama yok. Şu anda herkes, İstanbul seçimleri ile ilgili İstanbul'da seçim çalışması yapıyor. İnşallah İstanbul seçimi yapılırsa bu yolla ilgili çalışmalara bir an önce hız verilmesi gerekir. Bu konuda Milletvekillerimizin Kahramanmaraş'a yapılacak yollara hız verilmesi konusunda duyarlı olacaklarını ümid ediyoruz.

Not: Bu haberin kaynağı Niyazi Kara’dır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol