Öne Çıkanlar ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN YOLLARDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR… DULKADİROĞLU İFTAR SOFRASINI BAYDEMİRLİYE KURDU SAAT OLAYI FARKLI YORUMLANDI KAHRAMANMARAŞ PİAZZADA FASIL KEYFİ MERDİVEN ALTINDA!

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TOPLU TAŞIMA ESNAFINA DESTEK

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, özel halk otobüsü esnafının mağduriyetini gidermek için destek olacaklarını duyurdu.

Konu ile ilgili olarak Başkan Güngör yaptığı açıklamada: “Salgın sürecinde kesintisiz yürütülmesi gereken kamusal hizmetlerden biri de toplu taşıma hizmetleridir. Bu süreçte toplu taşıma hizmetlerimizin kesintisiz olarak yürüten toplu taşıma esnafımız ile çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu süreçte yolcu sayısının azalması, kapasitenin sınırlandırılması ile ücretsiz binişlerin artması nedeniyle toplu taşıma esnafımızın zararları oluşmuştur. Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşıma esnafımızın zararlarının telafisine destek vereceğimizi buradan ifade etmek istiyorum. Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diye konuştu.

Koronavirüs salgını sebebiyle yaşadıkları mağduriyeti gidermek amacıyla özel halk otobüsü esnafına Mart ayı zararları için; merkezde bulunan 348 otobüse araç başına 1700 TL, Elbistan ve Afşin ilçelerimizdeki otobüslere araç başına ise 1500 TL yardım yapılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1602

banner1604

banner1605

banner1606

banner1607

banner1608