banner1424
Öne Çıkanlar TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TEZHİP VALİ GÜVENÇER İZCİLERİ KABUL ETTİ Zeka Oyunları

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR KARLARI TEMİZLİYOR
 Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi  (AKOM)kontrolünde ilçelerde Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve karayolları koordinesi ile kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

İlçe merkezlerinde ise Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Çevre Koruma Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri tüm ilçelerimizde başlayan yoğun kar yağışıyla beraber aralıksız olarak kaldırımlarda kar küreme çalışmalarına devam etmektedir.

Gün aydınlanmadan çalışmalarına başlayan ekipler,  Büyükşehir Belediyesine bağlı ana arter ve kaldırım üstlerinde vatandaşlarımızın güvenliği için 24 saat aktif halde temizlik çalışmalarını sürdürmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol