banner1395
Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ VATANDAŞLARIN CEBİNE İNDİRİYOR MİLLETİMİZİ YOLUNDAN DÖNDÜREMEYECEK” GENÇ ÇİFTÇİLERE YÖNELİK EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR ALÇAKÇA PUSULAR KARAKTERLERİ TANIMAK ZORUNDAYIZ!

Bu haber kez okundu.

BÜYÜK PROJELER; SÜMBÜLLÜ VADİSİ, ATIKSU ARITMA TESİSİ
 Senelerin ihmalinden biri de atıksu arıtma tesisi idi. Herkesin beklediği bir projeydi. Düşünün, kentin atık suları arıtılmıyor, kuyulardan içilen sular insan sağlığını bazen olumsuz etkileyebiliyordu.

Başkan Erkoç’un seçim beyannamesinde vardı bu proje. Ki en büyük proje olarak nitelendiriyordu. Kamuoyu da bu projenin hayata geçmesini sabırsızlıkla bekliyordu. İçeri girip gördüğümüzde, insanlar harıl-hatırdı, bir an önce bitirilmesi için yarış içindeydiler sanki.

Çevre ve barajların kirliliği önlenecek, doğa ve sosyal yaşam korunacak, insan ve toplum sağlığına verilen önem Başkan Erkoç ile öne çıkacaktı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1392

banner1393

banner1394