banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKAY'IN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
  Başkan Necati Okay, toplumun en önemli parçası olan engellilerin hayatının kolaylaştırılması için yerel yönetimler olarak gereken her türlü çabayı ortaya koymaları gerektiğini hatırlattığı mesajında şunları söyledi:

"Her  bireyin bir engelli adayı olduğunu her zaman aklımızda bulundurmalı ve engellilerin tüm engellerini ortadan kaldırmalıyız. Engellilerimizin geleceğe özgürce ve güvenle bakabilmeleri için bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Her türlü engel birlik ve beraberlik içerisinde aşılır. Bunun için öncelikle kendi düşüncelerimizdeki engellerden kurtulmamız gerekiyor. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak engelli dostu bir belediye olduğumuzu da ayrıca belirtmek istiyorum. Engellilerin sorunlarını aşarak normal bir hayat yaşamaları konusunda kendimizi ayrıca sorumlu hissediyoruz. Bu sorumluluğun tüm toplumun da bilincinde olması gerektiğini düşünüyor ve Dünya Engelleler Günü'nde bu anlamda farkındalık oluşturmamız gerektiğini dile getirmek istiyorum. Bu vesileyle tüm engellilerimize engelsiz bir yaşam diliyor, toplumumuzun en önemli parçaları olduklarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum."

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol