Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 BAŞKAN OKAY; BİR YIL İÇERİSİNDE TÜM BÖLGENİN ASFALT VE PARKE ÇALIŞMASI TAMAMLANACAK

Bugün Belediye Başkanı OKAY, Başkan Yardımcıları Sebük Tekin ALPARSLAN, Mehmet Akif KAHVECİ, Fen işleri Müdürümüz Ali ÜZÜM ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Murat AKKURT teknik ekibimiz birlikte Dulkadiroğlu ilçemizdeki şantiyelerini gezerek Asfalt Şantiyesi hakkında bilgiler aldılar. Başkan OKAY; Şu an da ekiplerimiz 14 bölgede çalışma yapıyorlar. Biz de bu çalışma yapılan mahallelerimizi hafta sonu olması nedeniyle değerlendirme amacıyla yapılan çalışmaları yerin de inceliyoruz. Asfalt ekiplerimiz ve kilit parke ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyorlar ve bu bölgemizin değişimini dönüşümünü sağlayacak aynı zamanda vatandaşlarımızın ayaklarını çamurdan kesecek kaldırım, kilit parkeyi ve asfaltı ekiplerimiz çok hızlı bir şekilde döşeyerek hemşerilerimizin hizmetine sunuyorlar.

Erkenez mahallesine geçen OKAY ve ekibi yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Başkan Okay; Ekiplerimiz çok hızlı bir çalışma yapıyorlar dedi. Bu geniş alandaki çalışmayı bu gidişle 4 – 5 gün içinde tamamlayacağız ve erkenez mahallemiz asfalt ve kilit parke olarak sorunsuz mahalleler sınıfa girecek, Mahallemizin hiçbir eksiğini bırakmadan mahallemizden çıkacağız. Bölgemizde 8 aydır yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 250.000 metre kare civarında kilit parkeyi döşemiş durumdayız. Asfalt plentimiz kuruluşumuzundan 2 ay sonra faaliyete geçti. Yoğun bir şekilde asfalt dökmeye devam ediyoruz. Ve şu ana kadar 100.000 metre kare asfaltı döşemiş bulunuyoruz. Havalar güzel gidiyor.  Bu şartlar devam ettiği sürece bizde bu asfalt dökmeye devam edeceğiz. Hava sıcaklığı 10 derecenin altına düşmediği sürece kış aylarında dahi asfalt dökecek kapasitemiz ve potansiyelimiz var dedi. Biz inşallah hava şartları müsait olduğu müddetçe de bu asfalt dökmeye de devam edeceğiz. Hedefimiz önümüz de ki bir yıl içerisinde tüm bölgelerimizde alt yapı kilit parke ve asfalt çalışmamalarını % 100 tamamlayacağız. Dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol