Öne Çıkanlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye DULKADİROĞLU İFTAR SOFRASINI BAYDEMİRLİYE KURDU TARAFTARLAR DERNEĞİ YENİ LOKANİLİ AÇTI ANKARA MÜLAKATI YARIN BAŞLIYOR AÇIK KALP AMELİYATI OLUYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KUYBU, VALİ ÜNLÜER’LE ÇOCUK YARDIM FONU İÇİN GÖRÜŞTÜ

Başkan Ahmet Kuybu, ziyaret hakkında şunları ifade etti: “Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu ve UNICEF işbirliği kapsamında yürütülen Çocuk Hakları ve İş İlişkileri Programı'nda, depremden etkilenen işletmelerde eğitim alan öğrencilere yönelik yeniden yapılandırma sürecine katkı sağlamak amaçlanıyor.

Bu çerçevede, 18-19 Nisan Perşembe günü ilimizi ziyaret edecek olan TESK ve UNICEF yetkilileri ile neler yapıldığı ve nelere ihtiyaç duyulduğuna ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere Sayın Valimiz Mükerrem Ünlüer'i ziyaret ettik.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol