banner1562
Öne Çıkanlar BAYAN GÜREŞÇİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI ONİKİŞUBAT İLÇESİ MUHTARLARI KONGRE YAPTI BÖLGE TURİZMİ İÇİN İMZALAR ATILDI YAZ SPOR OKULU KAYITLARI SONA YAKLAŞIYOR Başkan Okumuş; Muhtarlarla Beraber

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BÜNYAMİN DEMİRCİ: GEÇMİŞ OLSUN

Başkan Bünyamin Mutlu Demirci yaptığı açıklamada, “Şükürler olsun ki sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımız bu olaydan etkilenmeden durum kontrol altına alındı. Ancak bu tarz saldırıların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını ve sorumluların en ağır cezayla cezalandırılmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

POMPALI TÜFEKLE GELEN SALDIRGAN PANİĞE NEDEN OLDU

Olay, akşam saatlerinde ismi açıklanmayan bir kadının elinde pompalı tüfekle hastaneye gelmesiyle başladı. Kısa sürede büyük paniğe neden olan saldırgan, vatandaşlar ve hastane personeli tarafından polise ihbar edildi. Olayın hızla kontrol altına alınması ve kimsenin zarar görmemesi, derin bir nefes aldırdı. Sağlık-Sen, hastane yönetimi ve emniyet güçlerine olay sırasında gösterilen hızlı müdahale ve hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

“SALDIRILAR SON BULMALI”

Demirci, sağlık çalışanlarına yönelik artan saldırılara karşı daha ciddi tedbirler alınması gerektiğini belirterek, “Sağlık çalışanlarımızın can güvenliğinin sağlanması adına bu tür saldırıların son bulması için en ağır cezaların verilmesi şarttır” dedi. Ayrıca, İl Sağlık Müdürlüğü ve Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekimliğine, olay sırasında ve sonrasında personel açısından gösterilen tavır ve hassasiyet için teşekkürlerini sundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol