banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AYDIN, İMARLI YOLLARIMIZIN TAMAMI SICAK ASFALT OLACAK
  

AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile birlikte yol yapım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 2019 yılı içerisinde 20 kilometre sıcak asfalt yol yapmayı planladıklarını söyledi.

 

Kısa, orta ve uzun vadeli yaptıkları planlama çerçevesinde hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini ifade eden Başkan Aydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“Geçtiğimiz dönem kısa, orta ve uzun vadeli olmak üzere üç türlü planlama yapmıştık. Şimdi bu planlama çerçevesinde hizmetlerimize devam ediyoruz. Yol çalışmalarımızda bu planlama doğrultusunda devam ediyor. Bu yıl içerisinde ki hedefimiz 20 km sıcak asfalt yol yapmak. Bu vesileyle ilçemizde imarlı yollarımızın tamamı sıcak asfalta kavuşmuş olacak. Hemşehrilerimizin de ayağını çamura bastırmamış olacağız. Sadece sıcak asfalt değil, Belediye Hizmet Binası inşaatımız ile kırsal mahallelerimizde stabilize ve kilit parke yol yapımları ve park çalışmalarımız devam ediyor. Diğer taraftan, klasik belediyeciliğin dışında sosyal ve kültürel faaliyetler ile istihdama yönelik üretsel belediyecilik çalışmalarımız devam ediyor. Kısacası halkımıza en üst düzeyde hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz. Göksun belediyesi sorunsuz bir belediye, biz partimizle, halkımızla ve personelimizle birbirimizi destekleyerek el ele, gönül gönüle yolumuza devam ediyoruz.”

“BAŞKAN AYDIN’A PARTİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Göksun Belediyesi yaptığı plan ve oluşturduğu bütçe ile sıkıntı çekmeden yoluna devam ettiğine işaret eden AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

“Seçimden yeni çıktık ama seçimde verdiğimiz sözler var. Mesela çalışma yapılan bu cadde ile ilgili seçim bittiğinde bizi hatırlamazsınız denmişti. Sezonun ilk sıcak asfalt yol çalışması buradan başladı.  Şansımız şu ki Göksun Belediyesi planını projesini yapmış, bütçesini ayarlamış sıkıntı çekmeden yoluna devam ediyor. Bu büyük bir başarıdır. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’a partim adına teşekkür ediyorum. Verdiğimiz sözlerin hepsinin arkasındayız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol