Öne Çıkanlar TRAFİK ZABITA DENETİMLERE DEVAM EDİYOR Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar BAŞKAN GÜVEN ORUCUNU İFTAR SOFRASINDA AÇTI TERCİH SİZDEN İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI

Bu haber kez okundu.

ASPAVA, AÇIM DİYENİ DOYURUYOR!
 Trabzon Bulvarı üzerindeki Barış İşhanı içerisinde müşterilerine hizmet vermeye başlayan ve kaliteyi sattığını söyleyen Aspava etli ekmek ve lahmacun salonu sahibi İsmail Kurt, 12 yıldır bu sektörün içinde bulunduğunu, gıda güvenlik sertifikası, helal gıda sertifikası ve işyeri sağlığı ve güvenliği sertifikalarına sahip olduklarını belirterek, yemeklerinde ve kebaplarında erkek kuzu eti kullandıklarını kaydetti.

Yemeklerde kesinlikle Ayçiçek yağı kullanmayıp, zeytinyağı ve tereyağı kullandıklarının da altını çizen ASPAVA sahibi İsmail Kurt, işyerlerine ait sertifikaların MADO’dan başka Kahramanmaraş’ta bir de kendilerinde bulunduğunu ifade etti, kesinlikle kalite sattıklarının altını çizdi.

SEYFETTİN NACAR, YEDİĞİM EN LEZZETLİ KEBAP

Trabzon Bulvarı üzerinde senelerin esnafı market sahibi Seyfettin Nacar ise, şimdiye kadar abu denli lezzetli kebap yemediğini ifade etti, kuzu eti ile servis edilen ürünlerin de müşteriler tarafından çok beğenildiğini söyledi.

SLOĞANLARI NE?

İşyeri sahibi İsmail Kurt, ASPAVA olarak sloganlarının; “Söz veriyorum. Kendime ve aileme yedirmediğim,  hiçbir ürünü müşterilerime yedirmem. Buna söz veriyorum” diye konuştu, ayrıca ihtiyacı olanlara, aç olanlara askıda lahmacun da bulundurduklarını kaydetti, bedeli hayırseverlerce ödenen bu ikramlara nedeniyle açım diyenleri doyurmak için beklediklerini de sözlerine eklemeden yapamadı. Üstelik de her yönü ile hijyene sahip.

ÇAY HİÇBİR YERDE BU KADAR MUHTEŞEM OLMADI

Barış İşhanı içinde, çaycılık yapan Hasan Erkal’ın kullandığı çay ve çay yapım tekniği, müşterilerince çok beğeniliyor.

Müşteriler, “çok yerde, evde, işyerlerimizde çay içiyoruz ama, Hasan ustanın yaptığı çayı hiçbir yerde içmedik, içemiyoruz” demekten kendilerini alamadılar.

Gerçekten çayı, hiçbir yerde bu kadar rengi, kokusu ve lezzeti ile başka bir yerde içmeniz mümkün değil.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol