Öne Çıkanlar Kahramanmaraş Lider İzcilik Spor Kulübü İZZET MAZI VE İFTAR ÖNCESİ YEŞİLYÖRE YOLU ASFALTLANIYOR KOÇAŞ ÖZEL SANKO İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ SAHNEDE BÜYÜLEDİ

Bu haber kez okundu.

ANDIRIN VİRÜSE BİR CAN DAHA VERDİ!

 Covid-19 salgınında vefat eden İsa ÇIRACI haberi sonrası kurucusu olduğu İstanbul Andırınlılar Derneği ve Maraşfed ile Kahramanmaraş sivil toplum kuruluşları birer vefat ve taziye mesajları yayınladılar.

Gazetemizin İstanbul bölge temsilcisi Eyüp Kadir Kılcı da taziye mesajı yayınladı. Mesajında,  “Kahramanmaraş Basın Kuruluşlarımız adına Andırınlılar Derneğimizin kurucu üyelerinden beyefendi kişiliğiyle yakinen tanıdığımız İsa ÇIRACI ağabeye Cenab-ı Hakk’tan rahmet ve mağfiretler yakın ailesine, akrabalarına ve Andırınlılar Derneği Başkanımız Mehmet Güvercin başta olmak üzere cemiyetimiz üyelerine başsağlığı dileriz.” dedi.

Merhumun cenazesi alınan corona tedbirleri neticesinde İstanbul da toprağa verilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1602

banner1604