banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

AKDO’DAN YEMEK, EKMEK, DONDURMA İKRAMI

Bu dağıttıklarını öğrencilere, depremzedelere ve vatandaşlara bir ikram olarak yorumlayan AKDO yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu, bu hayırlı hareketin süreceğini söyledi.

Öğrenciler, vatandaşlar kadar emniyet mensuplarına ve askerlere de bu ikramların iletildiğini ve pastanesinde ikram edildiğini belirten Davarcıoğlu, bu şehirden kazandıklarını bu şehrin insanlarına ikram etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kayseri çevre yolu üzerindeki fabrikasında her gün yemek, Esentepe Şubesinde ekmek, poğaça ve dondurma, PİAZZA civarında dondurma, Sütçü İmam Üniversitesi civarında da dondurma dağıttıklarını kaydeden Davarcıoğlu, “Verdikçe, dağıttıkça bereketleniyor. Biz bu inanç ve düşünce ile hareket ediyoruz. Zor günlerinde insanların yanında olmak kadar kutsal, mutlu bir olay yoktur” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol