banner1395
Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ VATANDAŞLARIN CEBİNE İNDİRİYOR MİLLETİMİZİ YOLUNDAN DÖNDÜREMEYECEK” GENÇ ÇİFTÇİLERE YÖNELİK EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR ALÇAKÇA PUSULAR KARAKTERLERİ TANIMAK ZORUNDAYIZ!

Bu haber kez okundu.

16 MAHALLE MUHTARINDAN ERANTEPLİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  Hayat Akademi Kurucusu Muharrem Erantepli, 16 Mahalle Muhtarının hayırlı olsun ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada şunları belirtti; “Onikişubat ilçesindeki Muhtar arkadaşlar, Hayat Akademisi’ni Kahramanmaraş’a kazandırdığımız için ve bir süredir eğitim hayatına ara verdikten sonra tekrar eğitim e katkı yapmaya başladığımız için,   hayırlı olsun ziyaretimize geldiler.  Bu ziyarette hem Kahramanmaraş’ın eğitim meselesini,  hem de muhtarlarımızın sorunlarını konuştuk. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak muhtarların sorunlarına katkıda bulunacağımızı ifade ettik. Muhtarlarımızda Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ettiler. Mahallelerindeki eksikliklerle ilgili bilgiler verdiler. Bizde bunları not aldık. İlgili yerlere bu sorunları ileteceğiz.  Muhtarlarımızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunacağız inşallah” dedi.

Erantepli; “Bize hayırlı olsun ziyaretine gelen Onikişubat ilçemizde bulunan 16 Mahalle muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizler Kahramanmaraş için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1392

banner1393

banner1394