MEKKE ANTLAŞMASI İLE ORTADOĞU’NUN GELECEĞİ, AKAN GÖZYAŞI, MAZLUM MİLLETLERİN UMUDU İLE MEKKE’DE DOĞMUŞ İSLA
MEKKE ANTLAŞMASI İLE ORTADOĞU’NUN GELECEĞİ, AKAN GÖZYAŞI, MAZLUM MİLLETLERİN UMUDU İLE MEKKE’DE DOĞMUŞ İSLA
İçeriği Görüntüle

Her hafta Pazar günü, Başkonuş Tesislerinin daimi müzik adamı, sanatçı Burak Bayram, birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle müzikseverlerin kulaklarının pasını siliyor, misafirlere unutulmaz gün yaşatıyor.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun, zengin repertuarı, kulağa hoş gelen davudi sesiyle, müziğin her alanında şarkıları ve türküleri seslendiren, 2013 yılından beri çeşitli etkinliklerde sahne alan Burak Bayram(27) ve sahne arkadaşları baterist Ercan Bilecan, kemanda Yusuf Bıkçan, her zaman olduğu gibi yarın da müzikseverleri ile Başkonuş Yaylasında olacak.

Aacfd8E7 8A74 4Ba9 8Bf8 Cc2781Fb36E4

“Müziği seviyorum, müziği sevenler için de söylerken ve gitarımla söze anlam yüklerken, bizi izleyen ve dinleyenlerin gözlerindeki ışıltıyı görürken mutlu oluyorum. Bizlere bu imkanı veren başta Serhan Erdoğanyılmaz’a ve misafirlere teşekkür ediyoruz!” diyen sanatçı Burak Bayram, yine yarın birbirinden güzel şarkılar ve güzel sesiyle hayranlarına müzik ziyafeti çekecek.