Öne Çıkanlar MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR Arafatta olmak KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE GELENEKSEL GÜREŞLER FEDERASYONUN İLK ANTRENÖRLERİ TARİHE GEÇTİ

2022 Yılında kurulan Federasyonumuzun Kahramanmaraş ve Antalya illerinde yapılan 1. Kademe Antrenör Yetiştirme kurslarında başarılı olan Karakucak Güreşlerinde 29, Yağlı Güreşlerde ise 43 olmak üzere toplam 72 antrenör, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonun ilk antrenörleri olarak tarihe geçti.

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından organize edilen ve ilk defa Kahramanmaraş’ta düzenlenen Birinci Kademe karakucak Antrenörlük kursu, 11-16 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşti.

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur’un Kahramanmaraşlı olması ile Kahramanmaraş’ta birçok organizasyona ev sahipliği yapan Geleneksel Güreş Federasyonu 1. Kademe Antrenör Yetiştirme kurslarında başarılı olan Karakucak Güreşlerinde 29, Yağlı Güreşlerde ise 43 olmak üzere toplam 72 antrenör ile bir ilke imza atmış oldu.

Başkan Vekili Şahin Hopur yaptığı açıklamada “Federasyon olarak her iki kursta da başarılı olup, belgelerini almaya hak kazanan değerli antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını temenni ediyor, federasyon ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. 11-16 Aralık 2023 tarihinde Kahramanmaraş ilinde yapılan Karakucak 1. Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu ile 24-29 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılan Yağlı Güreş 1. Kademe Antrenör Yetiştirme Kursunda başarılı olan kursiyerlerimizin antrenör belgeleri imzalanmış olup, Antrenörlerimiz belgelerine e-devlet üzerinden ulaşabileceklerdir. Biz hepimiz biriz birlikte Geleneksel Güreşlerimizi yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol