Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE 3.SÜ LİSELİ KIZLARDAN KABAKCI’YA ZİYARET
 Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri Kahramanmaraş’ta düzenlenen okullar arası Genç Kızlar Satranç Turnuvasında İl 1.sı olduktan sonra Adıyaman’da düzenlenen Satranç turnuvasında bölge 2.si olarak final maçına katılmayı hak kazanmışlardı. 9 – 13 Haziran 2019 tarihleri arasında Karaman’da düzenlenen Türkiye Satranç Turnuvasında Türkiye 3.lüğü başarısını elde ettiler.

Turnuva’ da yarışan öğrencilerimiz Esra Kamalak, Akile Öksüz, Melike Büşra Özer, Zeynep Cücük, Beyza Nur Doğan ve Beyza Nur Turan Turnuva dönüşü Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Hacı Ali Kulaç, Müdür Yardımcısı Nurgül Doğan ve Antrenör Beden Eğitimi öğretmeni Şükran Mertoğlu eşliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI’yı makamında ziyaret ettiler.

İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Türkiye Santranç Turnuvasında dereceye giren bayan öğrencilerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcularımızı ve Antrenörlerimizi tebrik etti. Ziyaret sonrasında KABAKCI bayan öğrencilere tişört hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol