banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SEVİNMEK İÇİN VAKİT ERKEN!
 Hatalı davrandık ve hatamızdan ders aldık. Adım adım ilerlemeli ve her maçın final havasını büyük bir ciddiyetle yaşamalıyız. Yolun sonu yakın ama daha 5 zorlu maçımız var. Bu grupta unutmayalım ki herkes herkesi yenebiliyor. 5 hafta da çok şey değişebilir. Biz tabloyu korumak için ilk önce disiplinimizi korumalıyız. Öncelikle İstanbul’a bizleri destekleyen muhteşem taraftarımıza ve galibiyeti sonuna kadar hak ederek kazanan futbolcularıma teşekkür ediyorum" dedi.



İŞADAMLARI TAKIMA DESTEK VERMELİ

Ufuk Bilgetekin aynı ciddiyetle yollarına evam ettiklerini belirterek; "Kalan 5 maçı da istediğimiz gibi tamamlarsak sevinmek için fazlasıyla zamanımız olur. O sebeple diyorum ki ayağımız yere bassın ve her maçımızı final havasında, final coşkusunda yaşamaya devam edelim. Takımda birçok şey değişti. Artık primler de gelmeye başladı. İş adamlarımız takımını Kahramanmaraş için desteklemeli. Biz, futbolcularımız ve taraftarımız üzerimize düşeni yapıyoruz. Birlik olmaya devam edelim. İş adamlarımızda gerekli desteği sağladığı sürece yolun sonunda mutlu olmamamız için hiçbir neden yok. Yeter ki inancımızı koruyalım ve 5 ciddi rakibimize karşı aynı disiplinle mücadele edelim” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol