banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERDEN BAŞKAN GÜNGÖR’E ZİYARET

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette güreşçiler Feyzullah Aktürk, Ömer Faruk Çayır ve Hamza Alaca ile Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü idarecilerini kabul eden Başkan Hayrettin Güngör, güreşçileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Türkiye’de güreş denildiğinde akla gelen ilk üç isimden birisinin de Kahramanmaraş olduğuna dikkat çeken Başkan Güngör: “Ülkemizin ve şehrimizin tanıtımı açısından çok ciddi başarılar elde eden güreşçilerimizi tebrik ediyorum. Atasporumuz güreşte Büyükşehir Belediyemiz Güreş Takımının böyle bir başarı elde etmesi bizi gururlandırdı. Gençlerimizi, sporcu kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Her şeyde olduğu gibi sporda bir ekip işi. Burada teknik heyetimizi hocalarımızı ve yöneticilerimizi de tebrik ediyorum. İnşallah Kahramanmaraş bundan sonra da bu tip başarıları her zaman yaşayacaktır. Biz de Büyükşehir belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde güreş başta olmak üzere sporun diğer alanlarında da desteğimizi sağlayacağız” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren güreşçiler ise gördükleri ilgi ve alakadan dolayı Başkan Güngör’e teşekkür ettiler.

Başkan Güngör ziyaret sonrasında güreşçilere çeşitli hediyeler takdim ederek başarılarının devamını diledi.

İspanya’da gerçekleştirilen Avrupa Gençler Şampiyonasına Milli Takım formasıyla katılan Feyzullah Aktürk 96 kg’da Avrupa Şampiyonu, Ömer Faruk Çayır 70 kg’da bronz madalya ve Hamza Alaca 61 kg’da beşinci olmuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol