Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK-SEN ŞUBESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ FUTBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ

Final maçının başlama vuruşunu Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz yaptı.

Genç Sağlık takımı ile AYB KSÜ takımlarının oynadığı final maçı çok heyecanlı geçti. Her iki takımında kontrollü oynadığı karşılaşmada rakibini mağlup eden Genç Sağlık Takımı Şampiyonluğunu ilan etti.

Alınan sonuçların ardından, AYB KSÜ takımı ikinci, Halk Sağlığı takımı üçüncü ve Personel City takımı ise dördüncülüğü elde etti.

28 takımın katılımı ile 46 gün süren turnuvada dereceye giren takımlara kupaları verilirken, bazı takım ve oyunculara da maçlarda gösterdikleri performanslara göre kupaları takdim edildi.

Sağlık-Sen Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuvanın final maçı ve ödül törenine  Milletvekili İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İş İnsanı ve Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Halil Tatar, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Cihangir Bağrıaçık,  Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Halit Orhan, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Ali Nuri Öksüz, Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve sağlık  çalışanları katıldılar.

Turnuva Final Karşılaşmaları ve Kupa Töreni ile sona erdi.

46 gün süren 28 takımın mücadelesine sahne olan turnuvada yapılan maçların ardından

En Golcü Futbolcu Halk Sağlığı Takımından Mernuş AĞIR,

En İyi Kaleci Halk Sağlığı Takımından Selahattin ABACI,

En Centilmen Takımı Personel City,

Turnuva Dördüncüsü KSÜ Acıpayam,

Turnuva Üçüncüsü Halk Sağlığı,

Turnuva İkincisi AYB KSÜ,

Turnuva Şampiyonu Genç Sağlık takımı oldu.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, "Sendikamız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hak ve menfaatlerini, özlük haklarını geliştirip korumanın yanında aynı zamanda da kurumlarımızın kaynaşması, sporu teşvik etmek ve birlik beraberliği artırmak amacıyla sosyal faaliyetlerimizden biri olan ve geleneksel hale getireceğimiz futbol turnuvamızı düzenledik. Turnuvaya katılımlarından dolayı tüm takımlarımıza teşekkür ederim.' dedi.

Turnuvanın hedeflenen amaca ulaştığını belirten Başkan Demirci, turnuvamız çok güzel bir atmosferde gerçekleşti. Bütün maçlarımız fair-play içerisinde oynandı. Herhangi bir sakatlığa meydan verilmeden maçlarımız tamamlandı. Düzenlediğimiz turnuva amacına ulaşmıştır.

Turnuvamıza katılan tüm takımlara ve Kupa töreninde yer alarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerimiz  Milletvekili İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İş İnsanı ve Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Halil Tatar, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Cihangir Bağrıaçık,  Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Halit Orhan, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Ali Nuri Öksüz ve tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımıza ve turnuvamıza verdiği desteklerden dolayı Kervan Pastanesi, Arya Emlak ve Çözüm Kurs Merkezine teşekkür ederiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol