banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

NAZİLLİ’YE ŞANSIMIZ YİNE TUTMADI
 12 Şubat Stadyumunda oynanan maçta her şey FaturaVizyon Kahramanmaraşspor A.Ş. lehine idi. Bir kere hava futbol için müsaitti. Üstelik de şimdiye kadar tribünler bu kadar dolu olmamıştı ve coşkulu bir taraftar topluluğu vardı. Zafere inanmış,  şampiyonluğu özlemiş bir taraftar kitlesi  karşısında sahaya çıkan kırmızı beyazlı takımı destek için siyasiler ve yerel yöneticiler de şeref tribününde yerini almışlardı.

 

HALUK ŞERBETÇİ’NİN PRİM DOPİNGİ

 

Her dönemde bu takımın yanında olan ve hiçbir zaman maddi manevi desteğini esirgemeyen başarılı ve sporsever işadamı Haluk Şerbetçi, galibiyet primi olarak 25 bin lira vermeyi taahhüt edince, araya giren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın; “5 bin lira da benim için verirsin!” ricası karşısında primin 30 bin liraya çıkması, taraftar arasında da ayrı bir heyecan kasırgası estirmeye kafi geldi.

Maçı izleyenler arasında ayrıca AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ve merkez ilçe başkanı Mesut Tosun, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl müdürü Ali İhsan Kabakçı da izleyenler arasında yerini alırken, Mustafa Poyraz’ın takıma sürekli destek vermesi ve yanında olması, taraftarı daha da sevindirmiş ve heyecanlandırmıştı.

 

VE ŞANS, TALİH, KADER, KISMET!...

 

Ancak talih yine gülmedi, Nazilli bir kez daha galip gelmeyi başardı.

Maçın ilk 15 dakikasında üstünlüğü elinde tutan takım Nazilli oldu. Mutlaka kazanması gereken kırmızı beyazlı takımımız, nedense tutuktu. Atak oynayan Nazilli, daha maçın 16 dakikasında galibiyete ulaşan golü atıverdi. Sağdan gelen ortayı 6 pasta bekleyen siyah  beyazlı takımın oyuncusu topu ağlarla buluşturdu ve misafir takım böylece 1 – 0 öne geçti.

Maçın 17. dakikasında rakibine sert giren Onur sarı kart gördü. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 26 dakikasında, bu kez rakip sahada, soldan gelen orta, 18 içinde karambol yaratınca, oyuncumuz Erhan Kurt takımımızı beraberliğe taşıyan golü attı. 1 – 1…

Beraberlik golünden sonra ataklarını sıklaştıran, galibiyeti isteyen kırmızı beyazlılar oldu. Ancak ilk yarıda başka gol olmayınca, ilk yarı 1 – 1 berabere sonuçlandı.

 

İKİNCİ YARI VE YIKILDIĞIMIZ DAKİKA!

 

İkinci yarı ile birlikte, kale arkasını dahi dolduran ve zaten coşkun olan taraftar, sahaya kompeti fırlatmaya başladı. İkinci yarıya atak başlayan FaturaVizyon Kahramanmaraşspor A.Ş. rakip ceza sahası içinde tehlikeli oldu ise, üç kez topu çelen Nazilli Kalecisi 90 numaralı  formayı giyen Kurtuluş, maçın kader adamı oldu ve tüm topladı çelmeyi başardı.

Maçı izlerken bir kulağı da rakip takımların alacağı sonuçları merakla beklerken, Çankırı’nın Tepecik’i 3-2 yenmesi, Polatlı’nın Fethiye ile berabere kalması ve Hatay’ın deplasmanda Sakaryaspor’u 2-0 yenmesi, seyircimizi heyecanlandırdı ise de, galibiyet golünü getirmeye yetmedi.

KALECİ KONTRİPİYEDE KALINCA…

 

Maçın kader anı 62l. dakikada yaşandı. Rakip oyuncu tarafından 18 dışından çekilen bir  şutta, top kendi oyuncumuza çarpınca, kaleci de kontrpiyede kaldı ve top kendi kalemize girince, rakip takım 2-1 öne geçti.

Bu golden sonra Nazilli oyunu ağırlaştırmaya, zamana oynamaya ve top çevirmeye çalıştı, zamandan çalmayı denedi.

Ancak hakemin de bütün düdüklerde rakip takım lehine çalması, “Biz Nazilli’yi değil sadece, hakemi de yenmeliyiz!” diyen taraftarı haklı çıkartamaya başladı. Bu arada, rakip oyuncuların Onur üzerine oynaması, onu sinirlendirerek faul yapmaya zorlayarak 10 kişi bırakma isteği, sonunda yerini buldu, maçın 70. dakikasında rakibine sert giren 9 numaralı oyuncumuz Onur, sarı karttan kırmızıyı görünce, sahadan atıldı ve takımını ve arkadaşlarını 10 kişi bıraktı sahada.

Kırmızı beyazlı takım sahada 10 kişi kalınca, bastıran, atak üstüne atak tazeleyen Nazilli oldu ve 71. dakikada bir oyuncularının şutu direkten döndü, maçın geri kalan zamanlarında kayda değer pozisyon ve gol olmayınca, rakip takım bir kere daha (4. kez) bizi yenerek sahadan galip ayrıldı.

Ancak kırmızı beyazlı takımımız, rakiplerinin de puan kaybetmesi ile yine 46 puanla haftayı lider kapattı.

Hakemin bitiş düdüğü ile çılgına dönen taraftar, hakem aleyhine tezahüratta bulundu, sahaya atılmadık madde bırakmadı, hakem soyunma odasına gecikmeli ve polisi kordonu altında gitti.

 

İŞADAMLARI, NERDESİNİZ!

 

Takımın maddi sorunlarla uğraştığını bilmeyen kalmadı bu şehirde. Hal böyle olunca, desteğe ihtiyacı olan takım, çokça Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın katkıları ile ayakta durmaya çalışmıştı.

Her dönemde, üreten, istihdam sağlayan sanayici ve işadamlarımız, yani zenginlerimiz, bir gün olsun maça gelmezler, takıma destek vermezlerken, 5084 sayılı teşvikin uygulanması için bağırmaktan sesleri kısılırken, bir gün olsun takıma destek vermeyi, prim teşvikinde bulunmayı akıl edemediler.

Desteklerinden ötürü Başkan Mustafa Poyraz ve işadamı Haluk Şerbetçi’ye teşekkürler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol