Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MARAŞGÜCÜ – FİDANSPOR: 2-1
 Baskılı bir oyun sergileyen Maraşgücü, ilk yarıda atılan gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

İkinci yarıda kontrollü oyun oynama isteği baskıyı getirdi ve Fidan spor ikinci yarıda bir gol bularak karşılaşma 2-1 e geldi. Ahmet Yokuş ile 3 net gol pozisyonundan yararlanamayan Maraş Gücü tarihinde ilk kez çıktığı erkek futbol arenasına galibiyet ile merhaba dedi. Maraşgücü spor tarihinde erkekler liglerinde futbolda ilk galibiyeti olan bu maç Maraş gücü için tarihi bir maç ve yarın 19 ikinci küme kategorisinde ki abilerine de moral oldu… Maçtan sonra açıklamalarda bulunan teknik sorumlu ve kulüp başkanı Mustafa Dağlı: “Çok zor maç olacağını tahmin ediyorduk. Çocuklarımızla beraber 3-4 aydan beri çalışıyoruz. Çok iyi bir ekip kurduk skor odaklı değiliz özellikle bu kategorideki çocuklarımız için gelişim çok önemli. Bugün takımımıza baktığımızda 11 de oynayan çocuklarımızın 6’sı 2001 doğumlu elimizden geldiğince bu çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” derken, takımın kaleci antrenörlüğünü yapan Esat Kazancı da; “Bugün burada 4-5 aylık bir ürünün meyvesini aldık. Kalecimiz arda kalesinde verdiği özgüven ile gerçekten beklentilerimizi karşıladı. İnşallah Türk futboluna uzun süre hizmet edecek kaleciler Maraşgücü spor kulübünden de çıkacaktır. Yaptığımız idmanlarda en az 10 kaleci oluyor sadece Maraş gücü’ne değil şehrin diğer takımlarının kalecileri de bizimle çalışıyor. Bizler bu çocuklarda geleceği görüyoruz ama bizler çalışırken belediye başkanımızdan semt sahaları istiyoruz mahalli deplasmanlı ligler kurulsun kalite artsın istiyoruz. Bu da K.Maraş için milat olacaktır” dedi.


GENÇLERE HİZMET ETMEK!

Dağlı Son olarak; ”Kahramanmaraş’ta bir şeyler yapmak istiyoruz bize destek verenlerden Allah razı olsun. Bizler bu şehrin gençlerine hizmet ediyoruz tabir yerinde ise marabalık yapıyoruz.İçimizde ki mücadele ateşi nereye kadar bilemeyiz şu an gücümüz yetiyor yapıyoruz.Takdir Allah’ımızın.Allah rızası için birçok gencimize kucak açtık açacağız da buradan reklama ihtiyacı olan firmalarımızı kulübümüze sponsor olmaya davet ediyorum.350 sporcumuzla ilk yılımızda destanlar yazdık.İkinci yılımızda da yazacağız inşallah. Çorak topraklara tohum ektik bitmeyecek diyen dillere inat. Bizim gücümüz bu kadarına yetiyor bunları yapıyoruz birde sponsor olsa siz düşünün gerisini. Burada Forma sponsorumuz MEBA YUFKA’YA ayrıca teşekkür eder KASKF onursal başkanımız sayın Mehmet BAĞRIAÇIK beye şükranlarımızı sunarız diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol