Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KÖTÜ FUTBOL GÜZEL SONUÇ !

TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraş Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ligin zayıf takımlarından Elazığ Belediyespor’u zor da olsa 1-0 mağlup etmeyi başardı. Oynadığı futbolla tat vermeyen maviler, Uğur’un son dakika golüyle kazanmayı bildi. Rakibine göre biraz daha atak bir futbol oynadı ama beklenmedik şekilde zayıf rakibine çok fazla gol pozisyonu verdi. Kaleci Hayrettin’in kalesinde devleştiği müsabaka temsilcimize 3 puan getirdi. Maviler bu galibiyet ile birlikte puanını 36’ya çıkarırken liderin 1 puan gerisinde 3. sırada yer aldı.

Sezonun ilk devrenin son maçları öncesinde kendi sahasında 3 puanı kazanan maviler haftaya ligin averaj takımı olarak görülen küme düşmesi kesinleşmiş Mardin deplasmanına gidecek. Gelecek hafta da 3 puanı garanti gibi olan temsilcimiz teknik direktör Erol Azgın’ın yokluğunda ligi tamamlayacak. Teknik patron Azgın, şuan da TFF antrenörler gelişim seminerinde bulunuyor.








Foto Muhabir : ORHAN KARAÇALI

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol