Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

FaturaVizyon Kahramanmaraşspor Başkanı Feridun Kolat, ligin bitimine kalan 9 haftayı kayıpsız kapatmak için desteğe ihtiyaç duyduklarını söyledi. Kolat, “Ligde 9 haftamız kaldı. 9 haftayı kayıpsız geçmek için bir takım sorunlarımız var. Bunları siz Basın Mensupları ile paylaşmak ve Kahramanmaraş Halkına duyurmak için sizleri davet ettik. Biliyorsunuz ki Deplasmanda Bozhüyük maçını kayıp ettik. Bu Bozhüyükspor maçını ne futbolcularım kayıp etti nede hocalarım kayıp etti. Bu mağlubiyet tamamen yönetimin hatası oldu. Bir takım sözler aldık, bir takım sözler verdik. Bozhüyük maçında ne futbolcularımın nede hocalarımın hatası var. Tamamen hata bizimdir. Yani mağlubiyeti yönetime, bize yazabilirsiniz” dedi.

Takımın kendilerine göre iyi gittiğini söyleyen Feridun Kolat “Pazar günü yenmiş olsaydık lider olmuş olacaktık. Fakat bir takım sorunlarımız var. Bu sorunlar maddi ölçüde maddi sorunlar. Manevi olarak bir sorunumuz yok, hocamızla, futbolcu kardeşlerimizle çok güzel bir uyum içerisindeyiz. O uyum sayesinde buralara geldik. Biz isterdik ki Kahramanmaraş halkı ile hep beraber gidelim. Şurada 9 haftamız var. Zaten taraftarlarımıza hiçbir şey söylememize gerek yok. Gerekeni yapıyorlar” diye konuştu.

Kolat, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı. “Yönetim, Hoca açısından istikrar yakalandı bu istikrarı ekonomik yöndende sağlamak için girişim…” değerlendirmesine “Sahinden.com sitesine bakıldığı zaman mal varlığımım satılığa çıkardım. Tabi buna da bir süreç bekliyoruz. Ama futbolcu kardeşlerimin de ihtiyaçları var. Biz bu takımı aldığımız zaman eski yönetimin, kasap borcunu, bakkal borcunu ödemişken şuanda Kasap’a, Güvenliğe borcumuz var. Borcumu kafaya takalım, takımımı Şampiyon yapalım. Hangisini yapmamız lazım” karşılığını verdi.

“Bu sıkıntıları kökten çözecek projeniz var mı?” sorusuna ise “Proje olarak mülk satışı var. 2-3 tane mülk satışı var. Başka yapacağımız, satacağımız bir şey yok ki. Cuma günü federasyondan şubat ayına hak ettiği, Çocukların alın teri 600 bin lira para kazandık. Çocuklara verecektik. Bir geldik ki birileri eski yönetimin borcuna ibra etmişler ben o yüzden Kahramanmaraş’a geldim. Ne yapayım elimi attığım yere birileri engel oluyor” cevabını veren Kolat, “Sıkıntıyı aşmak için süreç çok mu, rakam…?” sorusuna da şu karşılığı verdi: “Kökünden çözmek için 1,5 -2 trilyona ihtiyaç var. Bu para olduğu zaman bu takımı yenebilecek takım tanımıyorum. Herkesin çocuğu kendine iyidir. Bizim takımımızı, Kahramanmaraşspor’u yenebilecek takım yoktur diye düşünüyorum. Çünkü çok düzgün, çok karakterli, namuslu birlik ve beraberlikte olan bir topluluktan oluşan bir takımımız var. Çoğu futbolcu ile görüşüyorum böyle güzel bir ortamda daha önce bulunmadıklarını söylüyorlar. Bu hocaların, çalışan personelin sayesinde olan bir şey.”  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol