Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

K.MARAŞSPOR, GALATASARAY’I GEÇTİ !

2012-2013 futbol sezonu devam ederken Kahramanmaraşspor muhteşem istatistiklerine de devam ediyor. Şuana kadar oynanan maçlarda sezon boyunca ele alınan performanslara balkırsa kendi sahasında en çok puan toplayan takım Kahramanmaraşspor oldu. 11 maç boyunca sahasında kaybetmeyen Kahramanmaraşspor, iç saha da Süper Lig, PTT 1. Lig, 2. Lig Beyaz Grup ve 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan takımlar içerisinde zirveye oturdu. Kendi sahsında çıktığı 11 maçta 8 galibiyet ve 3 beraberlik alan kırmızı-beyazlılar 1,5 yıldan bu yana kendi evinde maç kaybetmedi. Zirvede yer alan Kahramanmaraşspor’u 13 maçta 27 puan toplayan 1461 Trabzonspor takip ederken Süper Lig lideri Galatasaray ise 3. Sıraya yerleşti.

Öte yandan kendi sahsında yenilmeyen takımlar listesine bakıldığı zaman ise yine Süper Lig, PTT 1. Lig, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ve TFF 2. Lig Beyaz Grupta yer alan takımlar arasında Kahramanmaraşspor yine zirvede yer alıyor. Kahramanmaraşspor’u Hatayspor ve İnegölspor takip ediyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol