banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ BORAHAN GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

KIRMIZI BEYAZLILARDAN KARLI HAVADA İDMAN

Antalya’da 15 günlük kampın ardından ikinci yarıya Serik Belediyespor galibiyeti ile başlayan Kahramanmaraşspor, Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarını yoğun kar altında sürdürdü.

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 21. hafta maçında Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor'la karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarına 18 Ocak Salı günü başladı.  Kahramanmaraşspor’un ev sahibi olacağı Etimesgut Belediyespor maçı, Osmaniye 7 Ocak Stadyumu’nda oynanacak.

YOĞUN MESAİ’YE TABİ TUTULDU

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 21. Hafta maçı için Kahramanmaraşspor, maç öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştirdiği idman ile sürdürdü. Hanefi Mahçiçek stadında Kahramanmaraşspor teknik direktörü Sinan Yücer yönetiminde yapılan çalışmada; oyuncuların performans ve morallerinin yerinde olduğu gözlemlendi. Zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor oyuncuları, 2 takım oluşturarak çift kale maçı ile idmanlarını gerçekleştirirken; Teknik direktör Sinan Yücer oyun futbolculara teknik ve taktik içeren bilgileri aktardı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz Aslanları’nda genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri de dikkat çekti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol