Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

JUDOCULARA MORAL YEMEĞİ
 Kahramanmaraş Judo Eğitim spor Kulübünün sporcuları Kulübün ana sponsoru Şelale Park Cafe tarafından Ankara’daki müsabakalar öncesine moral yemeği verildi.

Kahramanmaraş Şelale Park İşletmecisi Mehmet Önal tarafından verilen Moral Yemeğinde sporcular keyifli vakit geçirirken spor sever İş adamı Mehmet Önal daha önce şehrin futbol takımlarına verdiği destekle sporu sevdiğini dikkat çekerken son olarak Kahramanmaraş’ın Judo takımına da sponsor olarak sportif faaliyetlere önem veriyor.

Şehir merkezinde bulunan Şelale Park Cafe de Judoculara moral yemeği veren İşletme sahibi Mehmet Önal “Biz Kahramanmaraş’ımızın tanıtımına ve Kahramanmaraş’ımızı temsil edeceği bütün spor branşlarına sahip çıkmaya çalışıyoruz. Daha önce futbol kulüplerine forma gibi desteklerde bulum. Şimdi ise Judo takımımıza sponsorluk yapıyoruz. Kahramanmaraş’ın adının geçtiği bütün sportif faaliyetlerde elimizden geldiği kadar bulunmaya çalışıyoruz. Bugün burada bir arada olmamızın sebebi Judo takımımızın Ankara ilindeki müsabakalarının stresinden uzak olmaları adına işletmemizde moral yemeği verdik. İnşallah onlarda Ankara’da şehrimizi iyi bir şekilde temsil ederek iyi derece elde edeceklerdir diye ümit ediyorum” diyerek başarılar diledi. (KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol