Öne Çıkanlar KUDUZ MÜCADELESİNDE HAVADAN AŞILAMA PROJESİ RESMİ KERMESE İLGİ DEVAM EDİYOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! YENİLENME GEREKİYOR VE BEN ADAY DEĞİLİM

Bu haber kez okundu.

HAKEME RAĞMEN, HAFTALAR SONRA 3 PUAN

 12 Şubat stadyumunda oynanan, Aksu televizyonunca da naklen verilen maçta, hakemin yanlı ve taraf tutumu seyirciyi çileden çıkartırken, kalemizde gördüğümüz ve tamamen ofsayıt kokan gol ile 0-1 geriye düşünce, taraftar da ‘eyvah, ne oluyor, yine mi hezimet?’ demekten geri kalamazken, beraberlik golümüz gecikmedi.

Taraftarın yoğun baskı ve tezahüratı altında geçen maçta hakem çaldığı düdükle taraftarı çileden çıkardı, yanlı tutumunu sergiledi ancak bu hareketi galibiyet golümüze mani olamadı.

2-1’lik galibiyet sevincimiz uzun sürmedi, rakip takım, defans elamanı ile kalecimizin topu birbirine bırakması, seyirci kalmaları sonucu, rakip forvet oyuncusu topu ağlarımızla buluşturunca, maç 2-2 oldu ve taraftar da hüzne boğuldu. 2-2…


MAÇ BU SKORLA BİTTİ BİTECEK DENİLİRKEN…

Maçın normal süresi 2-2 bitti, 6 dakikalık uzatmaya geçildiğinde, taraftar ümidini kesmişken, uzatmaların birinci dakikasında yüzümüzü güldüren gol geldi.

Maç bu skorla bitecek, yine puan kaybı derken, sahanın en iyilerinden Volkan Bekçi’nin galibiyeti getiren golü, taraftarı sevince boğdu.

Haftalar sonra alınan 3 puanlık galibiyet ile geçmişte süper lig takımlarına kök söktüren, Türkiye Kupasından eleyen Pendikspor, sahadan eli boş ayrıldı.

Taraftara da, ‘oh be, dünya varmış!’ dedi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol