Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

GELİN SPOR YAPALIM!
 Gençlik Hizmetleri il müdürlüğü binası yan tarafında bulunan yarı Olimpik Yüzme Havuzunu halka 1 hafta kapatarak bazı yerlerinde iyileştirme yapan İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, halkın daha rahat yüzmesi ve spor yapabilmesi için yerleri kaymaz fayans döşeterek düşme tehlikesini de ortadan kaldırmış olduklarını belirterek, yüzme havuzunun duş kabinlerini, soyunma odalarının düzenlemesini ve havuzun kenarlarını restorasyon çalışmaları ile pırıl pırıl bir görüntü veren  Ali İhsan Kabakcı konu hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Tesislerimizi çağın şartlarına ayak uydurmak adına yenileme çalışmalarımız oluyor. Çünkü çocuklarımıza, gençlerimize, halkımıza bu tür tesisleri çok daha hijyenik şartlarda kurallara aynı zamanda ortama uyarak çalışmamız gerekiyor. Şuan itibarı ile de havuzumuzda yer olarak kaymaz bir zemin yapmaya çalışıyoruz. Çünkü havuz hassas bir alan. Özelliklede kaymaz alan oluşturmamız içinde yeniden bir altyapı çalışması yapıyoruz. Çok kısa sürede de bitirdik" dedi.



HAYDİ, HERKES SPORA!

Hem vatandaşlarımıza hem aktif spor yapan çocuklarımıza daha sağlıklı daha kaliteli alanlar oluşturmak gayreti içerisinde olduklarının da altını çizen Kabakçı, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; "Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak tüm tesislerde bunun hassasiyetini ortaya koyuyoruz. İnşallah Kahramanmaraş olarak sportif gelişimde hem bu alt yapı çalışmalarını hem de fiziksel onarımları yaparak, ilimize katkıda bulunuyoruz. Çok daha güzel daha nezih alanları vatandaşlarımıza ulaştırma gayreti içerisindeyiz. Herkesi de havuzlarımıza, sportif alanlarımıza, basın mensupları aracılığıyla bekliyoruz. Bu yüzden de Kahramanmaraş gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak herkesi hem yüzmeye hem de spora davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol